BELLROSSA ADVANCES KUALA LUMPUR

JELLY BELLROSSA ADVANCES PILIHAN SELEBRITI MALAYSIA

please baca dengan sebaiknya ya. Bila baca sebaiknya lagi la senang kita nak FAHAM dan senang nak jadi LAWA.
KITA AKAN CERITAKAN DENGAN LEBIH MENDALAM PASAL SEKOTAK BELLEROSSA ADVANCES !
SO JOM KITA?

KUALA LUMPUR : Penangan kecantikan bintang K-Pop dan obses untuk sentiasa cantik serta sihat biarpun berstatus ibu kepada tiga anak mendorong Syarifah Nur Fakhirah Syed Muhsin atau lebih dikenali dengan nama Syarifah Khyra Muhsin mengeluarkan produknya sendiri.

Bermula dengan mengeluarkan produk penjagaan kulit sejak 10 tahun lalu, pemilik empayar syarikat Fellera Beauty Malaysia Sdn Bhd ini kemudiannya menumpukan kepada suplemen atau makanan tambahan popular iaitu jeli Bellrossa Advances atau lebih dikenali sebagai #jellyajaibviral.

Menurut wanita berusia 30 tahun berasal dari Terengganu, percaturannya mengeluarkan produk selamat diguna dalam bentuk jeli kecantikan dan kesihatan dengan 16 bahan makanan tambahan termasuk campuran vitamin, ekstrak buah serta jamu itu membuahkan hasil.

Malah jeli yang terkenal dengan tagline ‘Sekali sedut tak cari lain… suami makin sayang itu’ turut menjadi pilihan ramai selebriti wanita tanah air yang menjadi di Malaysia sebagai pelengkap tenaga dan keperluan utama kaum hawa.

“Syukur jeli dikeluarkan menjadi suplemen wajib makan bagi mereka yang bergelar wanita. Ia bukan 100 peratus jamu. Sebaliknya kandungan jamu hanya 30 peratus penggunaannya. Selebihnya berasaskan vitamin dan esktrak buah.

“Malah saya juga menjadi antara pengeluar produk pertama yang mengeluarkan suplemen dalam bentuk jeli yang tidak pahit seperti kebanyakan produk jamu. Kita sasarkan 100,000 kotak jeli sebulan dan seterusnya 1 juta kotak dalam tempoh enam bulan.

⚜ *ADA BERAPA STICK DALAM SEKOTAK BELLROSSA ADVANCES?*

📌Dalam sekotak Bellrossa ada 7 Stick Jelly . Tahan untuk 2 minggu.
📌7 stick sebab hanya perlu makan selang sehari je. kesan dia dah 4 kali ganda
📌satu stick jelly adalah seberat 20g. biasanya supplement kulit sebanyak 5g saja, tapi kita buat 4 kali ganda so berat 20g memadai makan selang sehari

⚜ *KENAPA ADA 7 stick je? sikitnya !*

📌Nampak sikit tapi kesannya dapat rasa sejak stick pertama. sebab TERLALU HEBAT dan mampu galas bahan yang terbaik. JIka kami buat dengan kuantiti yang lebih banyak, harga juga akan berubah. KOS NYA TINGGI. Aim kami nak semua merasa cantik dan mampu milik. Tapi jika mampu, bole makan satu stick sehari. untuk kesan maksimum bole makan 2 stick sehari dan kesan lebih cepat.

⚜ *ADA PANTANG APA-APA TAK?*

📌Takde pantang yang spesific. Tapi makan la apa apa supplement sekalipon, dinasihatkan jangan makan selepas minum caffein atau air kelapa. sebab bole tawarkan khasiat yang ada, contohnya, kalau nak minum caffein atau air kelapa, jangan makan jelly selepas tu atau sebelom tu. kalau. minum pagi, malam baru bole makan supplemet. kalau tak membazir je sebab supplement akan bagi efek yang slow.
📌Banyakkan minum air kosong sekurangnya 8 gelas sehari.

⚜ *MAKAN WAKTU MANA DAN PERISA APA?*

📌kalau makan satu stick selang sehari, dinasihatkan makan sebelom tido
📌kalau makan 2 stick sehari, dinasihatkan makan pagi dan malam sebelom tido
📌Bagi yang nak jadikan sebagai pemakanan Diet, nak kurus. Jangan makan malam dan gantikan dengan Jelly stick pada jam 8 malam sebab ia mampu mengeyangkan.
📌JELLY ni berperisa peach berries yang sangat sedap.

⚜ *CARA MAKAN DAN SIMPAN?*

📌simpan Jelly di dalam peti sejuk atau tempat gelap. Jauhkan Dari sinaran UV dan panas kerana bole sebabkan warnanya berubah kerana kami tidak gunakan bahan pengawet yang merbahaya.
📌sebaiknya untuk rasa lebih sedap, simpan di peti sejuk. gunting dan terus bole sedut jelly sedut lawa ni.

⚜ *SIAPA BOLE MAKAN JELLY NI?*

📌semua anak dara dan wanita yang kawen yang rasa nak lawa
📌Gadis berusia 16 tahun keatas
📌Ibu menyusu dan ibu dalam pantang (bekal tenaga dan rawat)
📌wanita usia sehingga 50 tahun keatas
📌pesakit kencing manis , darah tinggi .
📌penyakit kronik seperti jantung , kanser dan yang lain bole makan tapi perlu dapat konsultasi doktor. kerana ini tiada bahan merbahaya. Ini hanya pemakanan kesihatan daru buahan dan akar kayu alami, juga pemakanan kesihatan, TIADA RACUN BAHAN TERLARANG.

Dah ramai consume Bellrossa Advances

Beribu yang consume Bellrossa Advances tanpa mengira umur dan kaum. Siapa dah cuba pasti tahu kehebatan “JAMU MODEN” terkenal ni

PROMOSI

  • 10
  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • css slideshow
  • 1
wow slider by WOWSlider.com v9.0