BRIGHTSKINZ

Sejenis Jus Minuman Gabungan 19 Jenis Bahan terbaek Dunia yang membantu membaiki Dalaman Kulit Dari dalam, Mencantikkan kulit, mencerahkan kulit & mengandungi zat yang terbaek , Yang Bertindak sebagai “skin food” dari dalam.

Jus Brightskin di formulasi dengan menggunakan bahan yang Tinggi Quality Gred A, antara yang Terbaek di dunia. Bahan yang digunakan adalah selamat dan bukan ubatan. Ia adalah sejenis pemakanan tambahan @ supplement dari extrak buahan & vitamin yang sangat bagus untuk melahirkan kulit baru yang lebih cantik, Gebu, & lebih memancar bercahaya.

Dengan formulasi 19 Jenis Bahan ,
Jus Brightskin ni akan bertindak dari dalam untuk baiki kulit yang rosak dari dalam, sangat membantu mereka yang ada masalah jeragat tebal atau nipis, Jerawat , Kulit kusam, kulit gelap, kulit kering, kulit sensitive, kulit bermasalah seperti breakout, masalah kulit berparut hitam, pudarkan parut baru atau lama dan sangat sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit tak serata akibat parut jerawat dan muka berlubang.

Bahan yang terbaek yang ada Dalam Jus Brightskin ni juga Dapat menbantu merawat masalah kulit wajah yang berlubang dan menggalakkan pertumbuhan kulit baru dari dalam.

Jus Brightskin ini juga sangat bagus dimakan oleh ibu yang sedang mengamdung bermula dari usia kandungan 3 bulan, untuk membantu kurangkan alahan, Memberi zat yang baek pada ibu mengandung, menjaga Bacaan HB sentiasa baik dan Rasanya bole buatkan ibu mengandung ketagih! rasa pon sedap. selain itu, ibu mengandung yang mengamalkan Jus brightskin akan mendapat kulit yang cantik. bukan je Kulit ibu tetapi Kulit baby jugak akan jadi puteh, bersih & cantik. bebas dari Masalah gelupas setelah lahir nanti.

Ramai ibu memgandung yang alami masalah kulit kusam, kulit berdaki ketika mengandung, Bacaan Hb turun akibat alahan yg tak selera makan & kurang zat. Dan sebab itulah ibu mengandung perlu mengamalkan pemakanan yang sihat supaya ibu dan baby dalam keadaan baik & sentiasa sihat.

Jus Brightskinz adalah sesuai juga dimakan oleh lelaki. Bermula dari usia 15 Tahun dan ke atas. Lelaki yang nak mendapat zat yang bagus & nak jaga kulit jugak boleh sedut jus ni.

Dan Jus Brightskin ni juga sangat bagus kalau dimakan bersama jelly bellrossa advances kerana ia akan bertindak sebagai booster dan memberi kesan lebih baik & cepat and makin cantik.

sebab itulah kami menyarankan Agar pengguna mengambil keduanya, iaitu jus brightskin Dan jelly bellrossa untuk kesan yang lebih mempersona.

Jis brightskin selamat diamalkan oleh ibu mengandung kerana ianya bebas dari Bahan jamu. 19 Bahan yang ada dalam Jus brightskin adalah antara bahan dari vitamin, Extract buahan dan sayuran terbaek di dunia yang khas untuk Penjagaan kulit supaya nampak berseri, cantik, halus mulus dan sentiasa nampak muda remaja.

Jus Brighskinz sangat sesuai dimakan oleh demua dan pada siapa yang nak kulit makin bercahaya wajib sedut jus brightskin.

Jus Brightskin adalah antara jus pertama di malaysia yg memberi rawatan dalam dalam lapisan kulit , memberi kesan yg baik seperti membuat Rawatan kecantikan laser yang mahal.

Cara pengambilan:

• Sedut 1 Sachet sehari, selang seli dengan Jelly bellrossa atau ambik satu stick setiap hari.

[ux_products columns=”5″ orderby=”sales” show=”onsale”]